shh....

shh....

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Pää tyhjä...

En tiiä onko ny ollu hyvä olla vai menny huonommin, en osaa sanoo. :/ mutt jotenki on ollu kumma olo eilisestä asti. Oon jotenki varuillaan koko ajan, varpasillaan ootan jotain. Ja pää on täynnä kaikkia ajatuksia mutt en kuitenkaan osaa sanoo mitä mun mielessä pyörii. Äh...ärsyttää!

Töissä on menny ihan mukavasti, vaikka se yls idiootti on ollu samoissa työvuoroissa,kuten myös tänään tulee olemaan ku illaksi meen töihin. Oon saanu olla rauhassa kaikilta tekstareilta, sähköposteilta ja lahjoilta, hyvä! Se on niin ilettävä vanha paska!

Hääjutut pyörii ainaki mielessä ja jotenki ärsyttää ku ei oo viel mitään tarkempaa suunnitelmaa! Itestähän se on kii, tiiän. Mutt ku en tiiä... haluun kuitenki uskoo ett päivästä tulee ihana. Haluan ainaki herkutella, nautiskella, nauraa, suukotella...

Kun käytiin keväällä laivalla, niin löydettiin yks ihana pullo kuohuviiniä joka oli pakko ostaa ja tarkotus on korkata se rekisteröinnin jälkeen.

Ei pienintäkään tietoa miltä toi maistuu ja kullan kans naurettiinki, ett kattos vaan niin eka hörppy naimisissa ollessa on katkeran kirpeä! :) no mutt, sievä toi on ainaki!

Eilen kävin taas nyrkkeilemässä ja yllärinä oli circuit-treenit, eli tekniikkaharjottelua ei ollu, vaan vuoroteltiin lihaskunnon ja säkin välillä. Hiki virtas ja treeni oli mieletön!! Mä rakastan noita circuitmättöjä!

No mutt ny pakkelit naamaan ja töihin mars!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3