shh....

shh....

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Maistraattiin mars!

Mä en halua kommentoija edellistä postausta mitenkään. Palaan aiheisiin varmasti myöhemmin, tavalla tai toisella.

Tänään käytiin beijben ja pojan kans maitraatissa varaamassa rekkariaika. Oltiin päätetty aiemmin päiväksi 19.9 ja se oli vapaana, joten otettiin se ja klo.15.00. Mä meen naimisiin!! :) Ne tyypit siellä maistraatissa oli tosi mukavia ja ystävällisiä, liekkö aitoa vai hyvin opeteltua inhon peittelyä. Noh, oli niin tai näin niin ainaki mä haluan nähä asian niin ett ne oli asian kans ihan ok ett kaks lepakkoa tahtoo naimisiin. Kun alettiin lähestyä maistraattia, poika kysy syytä siellä käymiseen. Kerrottiin ett varataan aika, me mennään naimisiin. Selitettiin myös, ett ei me kirkossa voija mennä, mutta tietyllä tavalla voijaan ja sitä kutsutaan parisuhteen rekisteröinniksi. Poika oli ilonen asiasta, yllättyny toki, mutt tosi ilonen. :) se reppana alko heti miettiin käytännön juttuja, ett onko meillä isot juhlat, onko mulla mekko jne. Ihana! :)  Sen jälkeen mentiin syömään Subwayhin; terveellistä ja hyvää, nam!

Ollaan paljon mietitty ite rekisteröintitilaisuutta ja ei saatu tänäänkään vastausta, sillä se tyyppi joka meijät "vihkii" on vielä lomalla tän viikon. Oon lukenu monilta nettisivuilta, ett jotku on saanu vaikuttaa tilaisuuden kulkuun, esim. liittämällä musiikkia, runoja tms. jotta seremonia ei olis niin karu. Aion kysellä asiasta siltä "meijän tyypiltä" kunhan se palaa töihin. Mä haluaisin tehä siitä kauniimman tilaisuuden, ei pelkästään parin minuutin systeemi ja allekirjotukset paperiin. Mä toivon parasta!

Mä, kuten myös toinen puoliskoni, halutaan juhlistaa asiaa jotenki. Suunnitelmissa on kaikenlaista mutt ei kuitenkaan viel mitään, eli en tiiä vielä mitä seremonian jälkeen tapahtuu. Olis ihana jos tuntis jonku jolla ois kamera ja osais ottaa kuvia...haluaisin niin muistoja, kauniita kuvia. Sormuksia oon katellu ja yks aika vahva suosikki on löytyny, mutt saas nähä. En kuitenkaan halua kultaista sormusta, ei oo mun juttu. Hopeaa mulle!! :)

Mekon mä haluan, omannäkösen. Mä oon ehottomasti meistä se tyttömäisempi, joten beijbelle tulee kauluspaitaa ja kravattia. Uih! ;)

Ja sitt vähän tylsempiä juttuja...huomenna on töihin paluu. Toisaalta ihan mukavaa, mutt mietin jo paljon ett satunko oleen samoissa työvuoroissa sen yhen ääliön kans joka ei tajua etten mä ikinä ota itelleni miestä! Sen ahistelu vie paljon työintoa ja jaksamista. Toivon tässäkin asiassa parasta ja peukut pystyyn!

2 kommenttia:

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3