shh....

shh....

lauantai 22. marraskuuta 2014

Risteilymuistoja...

Tässä reissutunnelmaan virittäytyneenä aloin muisteleen menneitä aikoja ja aiempia risteilykokemuksia. Se on kyllä niin, ett vaikka laiva ja ohjelma olis kuinka sama, niin reissusta tekee ainutlaatuisen porukkajonka kanssa reissussa on.

Lapsiystävälliset matkat on niitä helpoimpia, eli silloin kun lapsi/lapsia on mukana. Silloinhan sitä on tullu tanssittua muumien kanssa ja juostua Pikku Myyn perässä jotta saatais yhteisvalokuva (ei mun vaan pojan takia :D ) ja hankittua kasvomaalauksia ja kuunneltua numeroiden lausuntaa bingossa.. Toinen ääripää on sitt kaverireissut...niinh...puhalluttaa pelkkä ajatuskin. Mutt hauskaa on ollut!

Oon olllu laivalla parisuhteessa ollessa, kihloissa, sinkkuna ja nyt naimisissa ollessa. Nyt kyllä alkaa kuulostaan siltä etten mä oo ehtiny mitään muuta tekemäänkään ku oleen laivalla, mutt oon toki ja paljonki. :)  Ikinä reissuun lähtiessä ei voi aavistaakkaan mitä tulee tapahtumaan, hyvässä ja pahassa. Joskus on käynyt myös niin, ett parisuhteessa ollessa päädyt kimppapanoihin oman kumppanis potiessa matkapahoinvoinnista omassa hytissä, tai saatat yllättäen olla seuraamassa idolis esiintymistä parin metrin päästä ja pääset jopa juttusille nimmarin kera. Ja nykyään pallomeren liukumäki on avoinna myös aikuisille, kokemuksella todennut ja puhtaalla omalla tunnolla suosittelen :)

Junamatkaa on jälellä reilu tunteroinen ja alan nautiskelemaan kahvin ihanasta mausta ja laittamaan naamaa oikoseen, eli meikkaamaan sillä ei sitä jaksanu tehä ennen sian pieremää kun herättiin. Parin tunnin ajan ehitään pyöriä Helsingin kaupunkia ympäri ennen kun päästään astuun Silja Serenaden kannelle. Tulkaa nykäseen hihasta jos näette mua ;)

Hieman alkaa jo jänskättään ja toivon vaan mukavaa reissua meille kaikille! See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3