shh....

shh....

maanantai 10. marraskuuta 2014

SAIRAS!

Ymph...kiukuttaa. Nukuin tänään hiivatin myöhään sen jälkeen ku koko yön näin puukotusunia ja herättyä olo oli senmukainen. Ahistava. Mutt hörpin kahvit naamaan ja suuntasin Kelaan täyttämään kuntoustustukihakemusta. Alku meni ihan ok. Viime käynnillä sain mielettömät hepulit sillä ne olis silloin just tehneet siellä remonttia ja kaikki oli vaihtanu paikkaa ja järjestystä. Mä olin sitt aivan sekasin ja hermostuin koska mikään ei ollutkaan tutulla paikalla enkä osannu sitt toimia kun hermostutti jo muutenkin. Menin ihan lukkoon ja painuin ulos! Näin ei käynyt tällä kertaa. Otin kupongin käteen ja suuntasin pöydän ääreen täytteleen sitä. Sitt alko kiukuttaan... Koko paperi oli täynnä sanaa SAIRAS...SAIRAS...SAIRAS!!! Miten sairaus estää...Milloin sairaus todettu...Missä sairautta hoidetaan...Mitä toivot terapialta ajatellen sairauttasi...Miten koet sairautesi vaikuttavan... Voi helvetti ku pisti vihaksi! Kas kun eivät olleet lisänneet hakemukseen myös kysymykset " Onko kivaa olla sairas? Onko hullulla halvat huvit? Ootko aina ollu sairas? Meinaatko kauan olla?". Mä tiiän olevani terapian tarpeessa ja ett tarvin hoitoa, mutt oonko mä oikiasti sairas? Jos mun mieli on rikki ja pelkään elämää niin oonko mä sairas? Onko sairautta oireilla ja reagoida pahoihin asioihin? Kun ihminen lyö toista niin siihen sattuu ja saattaa tulla mustelma. Se saa reagoida lyöntiin ehkä itkemällä tai miten vaan eikä se tee siitä sairasta. Miksi siis mä oon sairas jos mulle tehtiin väärin? Miks mä en sais oireilla vaan saan otsaani leiman SAIRAS. Tai sitt toinen sana; mielenvikanen! Eihän mun mielessä oo mitään vikaa jos mut revittiin uudelleen ja uudelleen? Mikä tekee musta hullun jos mulla ei oo lapsuutta ollutkaan?
 Huomenna on terapia siellä uudessa paikassa, eli traumaterapia alkakoon. Terapeutti sano, ett alkuun menee jokunen tovi ja huomenna tehään jotain kehollisia harjotteita jotka auttaa vakauttamisessa myöhemmin. Mitähän se tarkottaa sillä kehollisella...? Hermostuttaa.                               
                 

5 kommenttia:

  1. Sairas ihminen on sellainen, johon mikään ei vaikuta mitenkään. On tervettä reagoida pahoihin asioihin!

    VastaaPoista
  2. Viisaita sanoja Kataroomalta. Juuri näin.

    VastaaPoista
  3. Niinhän se on, mutt...miks sairas ja sairausnimikkeet on liitetty just niihin jotka on syyttömiä..? En tajua :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti. Se on tämä meidän yhteiskuntamme. Meidän Suomessahan voi olla _seurakuntavaaliehdokkaanakin_ henkilö, joka on epäiltynä lapsen seksuaalirikoksesta. Epäily ei estä ehdokkuutta.

      Poista
  4. Niin, pedofiileille ja heille jotka ovat satuttaneet lapsia/naisia on vankiloissakin "suojeluosastot" heidän turvaksi! Miksi kukaan ei suojellu aikanaan niitä lapsia lyönneiltä, potkuilta, remmeiltä, ei käsiltä jotka vain vähän silittää ja pitää hyvänä! Nämä lapset ovat sairaita ja hulluja. :(

    VastaaPoista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3