shh....

shh....

torstai 14. toukokuuta 2015

Wanna play?

Paha-osanen on täällä, pääni sisällä, mun vieressä. Se näyttää kutakuinkin tältä:

Sillä on aina vanhat ruosteiset sakset mukana ja se sohii niillä eteensä, kaikkialle. Sillä on likainen T-paita ja resuiset polvimittaiset farkut. Jalassa on myös vihreä-musta-punaraitaiset sukat sekä tennarit. Se nauraa aina. Se on ilkeä, vahingonilonen ja erittäin sanavalmis.Sillä on sairaalloinen halu leikkiä kaikella. Se käskee mua tappamaan itteni jotta näyttäisin kaikille pystyväni siihen. Se käskee mua näyttämään kaikille etten mä tarvi niitä ja pärjään yksin. Se käskee mua tappamaan itteni jotta pääsisin pois täältä ja saisin sen kanssa nauraa kaikille tänne jääville jotka mua on satuttanu. Se tarttuu mua usein kädestä kii ja vetää mua mukaansa, nauraen sanoo "tuu nyt, tästä tulee hauskaa, tuu jo".

Taas se pyytää mua mukaansa, pyytää leikkimään. Se nauraa ja nauraa, kihertää mun korvaan. Välillä se kietoo hellästi sormiaan mun hiuksiin ja leikkii niillä. Se halua ett kukaan satuttaa mua, se ei halua kenenkään tulevan mun lähelle. Se ajaa kaikki pois. Se lupaa ettei mulla enää olis kipuja, suruja eikä pelkoja, ei painajaisia. Mun ei enää tarvis ikinä kuulla olevani hankala.

Mä haluan tarttua sen ojennettuun käteen. Haluan lähtä leikkimään sen kans, nauraa ja nauraa. Haluan olla ilonen, onnellinen.

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. <3 outoa kun pään sisällä asuu mitä kummallisempia tyyppejä...osa erittäin pahoja.

      Poista
  2. Mun kommentit eivät jostain syystä näy...

    VastaaPoista
  3. Nyt näkyy. Kirjoitin pari kertaa aiemminkin. Kirjoitin siis vain, että tuttua on.

    VastaaPoista
  4. Kirjoitin, että mulla on Saatana-niminen osa, joka on hyvin samanlainen kuin tuo sinun osasi, josta kirjoitat. Se tuhoaa minua ja silti sanoo, ettei kukaan muu rakasta minua niin kuin hän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just noin se menee! Ja kaiken lisäksi se vaa vielä uskomaan siihen ettei kukaan todellakaan vois rakastaa yhtä paljon! Se rakastaa ja tuhoaa samaan aikaan.

      Poista
  5. Kyllä. Samaan aikaan kuin se tekee tuhojaan (laittaa verivirran valumaan), se sanoo tekevänsä tämän rakkaudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salakavalasti saa pidettyä lujassa otteessaan eikä sillä oo aikomustakaan päästää irti.

      Poista
  6. Ei. Ei mitään aikomusta. Ja nyt kun en ole voinut tietyistä syistä toteuttaa Hänen tahtoaan Infektioriskin vuoksi, se on aivan raivopäänä.

    VastaaPoista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3