shh....

shh....

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Jotain mitä ei koskaan aiemmin.

Mä tunnen jotain sellasta mitä en oo ennen tuntenu, en näin voimakkaasti. Mun on paettava, piilouduttava tai kuoltava. Mä oon sanoinkuvaamattoman vihanen niille jotka on mun sanoja epäilly tai mun tunteita vähättelly. En oo koskaan tuntenu itteäni yhtä yksinäiseksi, en koskaan. Mä en tiiä mitä mun kuuluis tehä, mitä sanoa tai mihin mennä. Mä pelkään enemmän kuin koskaan.

Mulla epäillään Pitkä qt-oireyhtymää. Se ei monellekkaan kerro mitään joten lainaan sydänliiton sivuilta selityksen:
Sairauden piirteet  Pitkä QT -oireyhtymä on sydämen sähköisen toiminnan poikkeama, joka altistaa vakaville rytmihäiriöille. Pitkä QT -oireyhtymä voi aiheuttaa äkillisen tajunnanmenetyksen tai äkkikuoleman. Oireyhtymä on yleensä perinnöllinen, mutta se voi myös olla hankittu. Tällöin sen aiheuttaa esimerkiksi lääkeaine, veren suolatasapainon häiriö tai sydänlihaksen hapenpuute.

Tuo siis selittänee  mun sairauskohtauksen tai mikä se nyt sitten lieneekään. Mulla on ollu lapsuudesta saakka pyörtymiskohtauksia joita ei oo koskaan tutkittu. Aikuisiällä oon menettäny tajuntani usein, kuten myös sairaalasta saamissa epikriiseissäkin kävi ilmi. Sitä nyt sitten tutkitaan...

On ristiriitasta, ett välillä haluan ITE tappaa itteni ja nyt tunnen surua ja pelkoa siitä, ett joku sairaus voikin tehä sen mulle. Samaan aikaan tunnen vihaa ja raivoa siitä, ett enkö mä jumalauta saakkaan ITE päättää ees kuolemastani vaan se oikeus on taas jollain muulla, kuten sekin ett jollakin oli oikeus liata mut, rikkoa mut ja käyttää mua!! Viiäänkö multa sekin oikeus pois ett saisin ITE päättää elämästäni?!!?

On niin paljon sanottavaa, sanat vaan puuttuu. Jos mä heitän veivini jonain päivänä, niin pidettäköön huoli ett tämä biisi soitetaan hautajaisissa. Kiitos.



2 kommenttia:

  1. ((Tuo on tosi kaunis kappale.))
    Tavallaan hyvä, että selitys löytyi, mutta ihan kamalaa, että sen täytyi olla sitten tollanen selitys.
    Onko tohon olemassa mitään hoitokeinoa?
    Ei ole mitään riittäviä sanoja taas kuvaamaan mun järkytystäni, ja sun olotilaa en varmasti pysty edes aavistamaan. Ihan hirveää ja odottamatonta.
    *hali*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laika sanoistas, halauksesta myös. <3 mä en tiiä sairaudesta vielä juuri mitään, nyt ainakin joudun välttämään kaikkea missä voin hengästyä ja tietenkin kaikkea mikä saattais pulssia nostaa. Voihan myös olla ettei sittenkään ole kyse tuosta sairaudesta vaan syy tajuttomuuskohtauksiin on jossain muussa. Toivottavasti näin on. :/

      Poista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3