shh....

shh....

perjantai 10. lokakuuta 2014

Parempaa.

Niin on toinenki iltavuoro saatu taisteltua läpi ja huomenna olis heti aamuvuoro, eli yöunet  jää pikkusen lyhkäseen. Onneks siihen on jo tullu totuttua. Huomenna on muutenki hässäkkäpäivä, sillä pojalla on huomenna aamulla koulupäivä (korvaavat jonku päivän jonka johdosta on pidempi joululoma) ja aiheena on kirpputori, joten meilläkin on laitettu tavaroita myyntiin ja leivottu Fudgepaloja. Rahat menee jokaisen oppilaan omalle talkootilille. Toi on aivan loistojuttu, sillä viime luokkaretkikään ei tullu maksamaan pojalle mitään sillä sekin raha löyty pojan talkootililtä. :) Noh, sitt ku se loppuu, niin pojan täytyy kiireen vilkkaa suunnata pelihommiin. Huomenna sen säbäjoukkueella on kaks peliä ja mä ehin kattomaan vasta jälkimmäisen, mutt hyvä sekin. Ärsyttävää kun ilmmottivat turnausajat sen verran myöhään etten ehtiny tekeen työvuorotoiveita!

Ja huomenna haluan kokeilla varovasti lenkkeilyä ja kattoo miten jalka kestää. Lihaskuntoa on aivan pakko tehä, siitä en enää suostu tinkimään! Nih!

Mieli on tämän päivän ollu vähän parempi ja toivon ett tää jatkuis vielä jonku aikaa. On ihana välillä tuntee kivoja juttuja ja nauraa aidosti. :)

Kiitos kun luit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3