shh....

shh....

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kamala totuus!

Olin äsken saunassa. Makoilin selällään ylälauteella ja nostin jalat ylös seinää vasten kuten aina. Siinä maatessa mun päähän tuli yhtäkkiä ajatus...kamala totuus iski vasten kasvoja! Mä en oo vuosikausiin ollu näin kauan ilman seksiä, ilman minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä, ilman minkäänlaista nautinnon huokausta, ilman minkäänlaista intiimiä kosketusta. Tämä tajuttuani mä ja kaikki mun osaset oltiin ihan:





Tuo oli pelottava totuus!! Vaikka oonhan mä kyllä sen huomannu etten oo tuota ihanaa elämän eliksiiriä saanu, mutt oli hirvee juttu huomata kuinka kauan oon ihan oikiasti ollu ilman. Päivät menee eteenpäin ja vaihtuu uusiin, mutt mä oon ilman. Jos jollekkin ei oo vielä tullu selväksi niin seksi on mulle erittäin tärkeetä! Seksi on mulle keino ilmasta tunteita, olla lähellä ja kaikkee ihanaa. Rakastan rakastella! Mutt nyt se on jääny pois... Mikä mua vaivaa? Enkö halua? (NO TOTTAKAI HALUAN)  Eikö beijb halua mua?


2 kommenttia:

  1. Mää oon niin erilainen tän asian suhteen. Meillä ei oo ollu sängyssä muuta elämää ku nukkumista nyt yli kolmeen kuukauteen. Ja oon tyytyväinen! Ku ei vaan pysty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taitaa olla vähän "kieroutunu" ajatusmaailma seksin suhteen, joskus tuntuu ett se on mulle joku peruselinkeino! :D

      Poista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3