shh....

shh....

maanantai 22. joulukuuta 2014

Kiittämätön paskiainen.

Mä oon se, kiittämätön paskiainen. Mulle ei kelpaa mikään...tai sitten mä vaadin ihmisiltä liikoja. Tai sitten mä oon molempia. Niin se on.

Oon paskiainen koska luulin ihmisten jo tuntevan mut sen verran ettei ne ylläty ku mä en syö einesjuttuja, lisäaineita ja muuta roskaa. Oon kiittämätön koska luulin ihmisten tietävän ett mä inhoon kinuskia.Oon paskiainen koska en omana syntymäpäivänä suostu syömään Frödingen kinuskikakkua. Mää vihaan niitä kakkuja! Samaa paskaa äiti laitto pöytään asuessamme isäpuolen luonaa ja kun piti saaha jotain herkkua pöytään! Samaa kakkua oon syöny kuullessani naurun hörötystä siitä kuinka hyvin kehittyny mä oon ja kuinka pyöree takamus mulla on ja kuinka hyvin mun rinnoilla imetettäs tusinoittain lapsia!! Mä en todellakaan syö sitä! Mä en halunnu alunperinkään järkätä mitään teennäisiä kakkujuttuja, mutt nyt ku suostuin äitin luo meneen, niin mä olin niin hölmö ett luulin siellä olevan jotain mulle. Kuinka itsekästä, miten mä kehtaan!! Miks helvetti joku jaksais muistaa etten mä syö valmisjuttuja, etenkään pakastekakkuja! Mä oon sekä kiittämätön että itsekäs paskiainen! Mitä helvettiä mä kuvittelin??!

Tänään on herkutellu synttäreideni kunniaksi 2dl metsämarjakeittoa, 4 näkkäriä margariinilla sekä yksi jälkiuunileipäsiivu margariinilla. Huh! Ja oon hemmotellu itteeni tänään pesemällä pyykkiä ja tiskaamalla, siivoamalla ja käymällä koiran kans pitkällä lenkillä (mikä oli kyllä ihanaa ). Oon ollu yksin lähes koko päivän. Isältä sain Hyvää syntymäpäivää-tekstarin.

Mä oon sen verran paskiainen lisää, ett toivoin viettäväni mukavan päivän tänään. En ainakaan yksin. :/ Tiiän kyllä ett reagoin tänä päivänä tosi voimakkaasti, mutt jos mun on pakko elää nämäkin päivät niin kai mä saan sitt jotain tunteakkin. Syntymäpäivät on mulle aika saakutin herkkä aihe... Mutt se kinuskikakku suoraan pakasteesta kruunas kaiken. Mä oisin halunnu jäähä ennemmin kotiin kuin väkisin haalautua äitin luo ja tuijottaa sitä saatanan muistojen pesäkettä sulamassa tiskipöydällä. Miks en käyttäny vaihtoehtoa jäähä kotiin?!

4 kommenttia:

  1. Onpa surullista lukea kuinka paha mieli sinulla on.

    Kirjoitatko tietoisesti käänteisesti, jotta ymmärrät itsekin ja haluat viestittää lukijoillekin kuinka vääristyneitä, kieroja ja sairaita nuo toisten ihmisten tekemät teot ja niiden takana olevat ajatukset on? Vai ajatteletko oikeasti noin, että sinä olisit paskiainen noiden asioiden takia? Ethän, toivottavasti et, koska rivien välistä näkyy myös se kuinka ymmärrät, että on ymmärrettävää ja aiheellista olla surullinen, pettynyt ja vihainen. Anna niiden tunteiden tulla, ne on hyväksyttyjä ja ymmärrettäviä. Kirjoita mieluummin niistä tunteista kuin käänteisesti itseäsi haukkuen, koska sinä et ole haukkuja ansainnut. Äitisi olisi pitänyt tietää tuo asia tai jos ei tiedä, sinulla on oikeus kieltäytyä kakusta, ilman sen kummempia perusteita, ja olla vihainen.

    Voimia sinulle kaiken keskelle ja joulurauhaa mieleesi niin paljon kuin se on mahdollista! <3

    VastaaPoista
  2. Hölmöä kai,mutt kyllä mä taijan uskoa ja ajatella noin ihan oikiasti. Mulle on sanottu jo lapsena ollessa ekan kerran kuinka itsekäs ja huomionkipeä oon ja on rahan tuhlausta antaa mun harrastaa jotain, kuinka paskiainen oon ku puutun aikuisten asioihin ja huomionkipeä valehdeltuani äitin vieraista. Se on totuus joka on upotettu mun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tämä vuosi avaisi sinulle uusia ajattelemisen ikkunoita ja ovia, että oppisit näkemään asioita uusilta näkökannoilta ja antamaan itsellesi armoa ja siimaa. Oppisit pikkuhljaa ymmärtämään, että se, mitä toiset ovat sanoneet, ei määritä sinua, vaikka se kaikki onkin hirveää. Sitä pitää surra, koska se kaikki on hirveää eikä kukaan olisi saanut kohdella toista niin, mutta silti se kaikki ei määrittele sinua. Sinä määrittelet oman elämäsi ja itsesi ja tulevaisuutesi. <3

      Poista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3