shh....

shh....

perjantai 12. syyskuuta 2014

Uusi vaihtoehto.

Oon aiemmin kertonu ett mä oon jo vuoden päivät ettiny itelleni kuntoutuspsykoterapiaa tarjoavaa terapeuttia jolla olis pätevyys traumaterapiaan. Toi tehtävä on osottautunu erittäin suureksi haasteeksi ja olen käynyt yhden luona arviointikäynnilläkin, mutta hän ei tuntenut itteään tarpeeksi kokeneeksi ja päteväksi. Sekin siis tyssäs. Tällä hetkellä mä odottelen yheltä terapeutilta yhteydenottoa joka lupasi palata asiaan n. kuukauden kuluttua jolloin uuden terapiasuhteen aloittaminen olisi mahollista. Ja siitä n. kuukaudesta on jäljellä n. viikko.

Mutt tänään sitt omahoitajani ehdotti jotain uutta ideaa joka voitaisiin ottaa käyttöön mikäli hommat psykoterapian suhteen ei ala edistyyn. Eli alkuvuodesta alkaa joku "projekti" johon asiakas osallistuu yhessä omahoitajan kanssa ja se oli joku joka muodostu sanoista "vakavasti traumatisoitunut" "seksuaalisesti hyväksikäytetty" ja "vanhemmuus". En muista tarkalleen mikä sen nimi oli... Siihen ryhmään pääsy edellyttää sitoutumista ja halua osallistua, sekä lääkäri haastattelee ja antaa suostumuksensa katsoessaan asiakkaan olevan sopiva/valmis. Ne haastattelut on kuulemma jo käynnissä ja me varattiin mulle jo lääkärille aika, kaikenvaralta. Meen sitt lääkärin pakeille jo tiistaina! Eli ihan kohta! Mun omahoitaja tulee siihen kans. :/  Toisaalta oon ilonen, mutt emmä tiiä...

Huomenna on pojan urheiluseuran kauden avajaistapahtuma johon meen aamuvuorosta päästyäni. Pojalla on siellä yks ystävyysottelu, vanhempaa tyttöjoukkuetta vastaan. Saa nähä miten käy. :) Mä oon kyllä tosi ilonen ett pojalla on joku noin tärkeä "oma juttu" ja toivonki, ett se pitäis pojan pois ostareilta notkumasta ja sortumasta kaikenmaailman ongelmiin myöhemmin. Ja onhan toi huominen peli pojalleni ensimmäinen kilpajoukkueessa joten varmasti tunnelma on katossaan! :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi hyvältä ja sinulle sopivalta kokonaispaketilta tuo ryhmä. Toivottavasti pääset sinne! Varmasti vie voimia ja energiaa todella paljon, samoin kuin oma alkanut ryhmäni, mutta samalla antaa todella paljon.

    VastaaPoista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3