shh....

shh....

maanantai 8. syyskuuta 2014

Joko tää riittää?!!?

Mä pelkään niin ett happi loppuu. Yritän olla vahva, mutt muuri alkaa mureneen ja silmät kostuu. Mä oon saanu niin paljon hyvää ja havahuin yhtäkkiä siihen totuuteen, ett pian multa otetaan jotain pois. Sit se kaikki alkaa taas alusta...mä muserrun pala palalta. Muhun sattuu. Mutt kukaan ei nää sitä. Ne kävelee pois.


Istuessani kylpyhuoneessa mä vannoin etten koskaan enää päästäs ketään mun lähelle, ei enää ikinä. Ei kukaan. Painoin puukon iholleni,ranteelle ja katsoin ylöspäin...mielessäni rukoilin "mä haluun pois täältä, mä en halua olla täällä enää..". Mun sisällä roihus palo, samalla jäämiekat iskeytyy muhun. Tuska repii mut!! Kuulen kaikkien sanat "jos oisit ollu rehellinen,et ois ny yksin...mee hoitoon...ooppa ny kiltisti...sä pilasit mun elämän...mä en kestä olla sun lähellä...ehkä sä opit tästä jotain...hullu...viillä saatana..."

Sanat kaikuu mun korvissa, en halua usko niitä mutt ne valtaa mielen kokonaan. Ne pyörii kuin myrsky, ne haluaa mun tuhoavan itteni. Mä en halua kaiken alkavan alusta, pelkään ihan liikaa. Mä kai oon jo rangaistukseni saanu, eikö se riitä.... mä näin kaikkien menevän pois, mä tiiän jo miltä se tuntuu ja elän niitä hetkiä vielki yhä uudelleen ja uudelleen...eikö se riitä...

1 kommentti:

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3