shh....

shh....

lauantai 6. syyskuuta 2014

Milaista usko on?

No niinh, nyt on laitettu kroppa töihin ja sairastelun jälkeen sai taas tempoa itestään kaikki irti! Tänään ajattelin pitkästä aikaa nykästä kotona ostos-tv:stä tutun TapOut xt:n yhden treenin. En ostanu pakkausta ostoskanavalta, vaan löysin samanlaisen pakkauksen Citymarketista ja piruuttaan ostin sen, jotta näen toimiiko se. Uskomatonta rääkkiä se on ja hiki lentää, mutt mä taijan olla sen verran hullu ett tykkään kuntoilla niin ett joudun pusertaan viimesenki voiman rippeen. Nyt kun alotin kunnon tehotreenin ennen häitä niin otin (jälleen kokeilumielessä) kuntoilun ohelle laihutusvalmisteen johon törmäsin kaupassa.

Levyt sisältää paljon lyöntejä,punnerruksia, potkuja, kunnon treeniä armeijatyyliin! :)


Noitten kapseleiden lisäksi mulla on edelleen käytössä tuttut ja turvalliset VihreäTee-kapselit ja Cla+-kapselit. Ja terveellinen sekä monipuolinen ruokavalio. Niin outoa kuin se on, niin mulla on tunne ett hallitsen tätä kaaosta mun mielessä paljon paremmin kun huolehin vartalon fyysisestä puolesta ja laitan kehon töihin. Ja samalla kun urheilen mä saan purkaa ulos kaiken pahan mitä mielessä on.

Mutt se riittää siitä aiheesta. Tänään käytiin ostamassa häävaatetta ja löydettiin lähes kaikki mitä lähettiin etsimään, pojalle täytyy viel löytää kauluspaita. Ne asiat alkaa oleen mallilla! :)

Kun olin tänään Katarooman luona, niin ajauduttiin puhumaan uskonnoista ja niiden merkityksestä ja muusta. Mä kerroin, ett ite haluaisin nähä uskonnon sellaisena asiana johon ihminen voi turvata ja josta saa voimia, ei sen kuulu olla paha ja ihmisiä vahingoittava juttu. Huomattiin, ett vakavasti traumatisoituneiden voi olla vaikea uskoa johonkin sellaiseen ankaraan "Jumalaan" tai mihin lie joka pitää ihmisiä syntisinä ja haluaa rangaista ja määrää mitä saa tehä ja mitä ei. Itse kun haluan päättää erittäin vahvasti ite omista asioistani, en siis halua saaha määräyksiä muilta miten elämäni elän. Tottakai oon ilonen jos joku on löytänyt oman kutsumuksensa ja uskonnon josta saa haluamansa. Itse en ole sitä löytänyt. Tai noh, uskonhan mä...joulupukkiin. :) Jos olet uskossa, niin onko se tarkoin määritetty mihin uskot vai voiko usko vain johonkin suurempaan voimaan tai kohtaloon? Eikö ihminen itse voi olla oman elämänsä jumala ja uskoa vaikka karmanlakiin? Hankalia asioita...täytyy miettiä oikeen kunnolla!

Mua on pitkän aikaa kiinnostanu enkelit ja oon jonkin verran tutkinu netistä löytyvää tietoa enkeleistä/arkkienkeleistä ja enkelikorteista ja kaikesta niihin liittyvästä. Mä en tiiä onko enkeleitä olemassa, ehkä toivoisin olevan. Tuntuis jotenki lohduttavalta jos olis joku suojelemassa tai antamassa voimia... Äh, emmä tiiä...kai mulla on taas liian vauhikas mielikuvitus. Mutt vois sellaset enkelikortit olla kivat...

2 kommenttia:

  1. Mä olen ainakin oppinut mmärtämään uskon tämän prosessin myötä aivan toisenlaisena kuin minään jumalana tmv. Uskon johonkin korkeampaan voimaan, monet sanovat sitä "rakkaudeksi", Hellstenin ja Jenniemilian ja muiden ajatuksissa on mielestäni paljon viisautta.

    Uskon nimenomaan johonkin korkeampaan itseeni, kohtaloon, kaiken merkitykseen mutta pääosassa olen minä, minä itse, minä olen se oman elämäni jumala, rakkaus, jonka myötä ammennan kaiken. En usko, että se jokin on joku ulkopuolinen henkilö, joka täällä "määrää" ja vaikuttaa kaikkeen, vaan on olemassa kohtalo, mutta minä pystyn vaikuttamaan sen kohtalon vierellä siihen, miten sen kohtalon kanssa tulen toimeen.

    Vaikea selittää, pitäisi mieluummin keskustella pidemmän kaavan mukaan :) Sen verran todellakin hankala, isompi kokonaisuus kun tämä usko onkin.

    VastaaPoista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3