shh....

shh....

maanantai 15. syyskuuta 2014

Paljon kaikkee ja vähän enemmän!

En oo hetkeen ehtiny kirjotella sillä on ollu tajuton kiire joka paikkaan ja töissäkin on täytyny käydä jotain muka tekemässäkin. :) Tänään aamulla tajusin ett on maanantai...ja kohta on perjantai. MAANANTAI!! Kohta PERJANTAI! (kyllä, mulla on lääkitys kohillaan) Tajusin ett tällä viikolla mä meen naimisiin...veti hiljaseksi, sitt alko jännittään ja seuraavaksi pelottaan, sitt taas jännittää ja nyt naurattaa. Mä en osaa uskoa ett mä ihan oikiasti elin näin kauan ett saan kokea jokaisen tytön tärkeimmän päivän, sitoutua toiseen ja luvata, Tahtoa. Mä tiiän ett perjantai tulee olemaan tosi tunteellinen päivä, vähän pelkäänki ett kuin paljon se herättää tunteita mun mielessä. Tiedustelin tänään sähköpostitse siltä meijät vihkivältä tuomarilta, ett millanen se kaava on jonka se pikasesti lukasee ja suostuisiko se lukemaan sen lisäksi jonkun itsekirjoitetun tekstin, jotta tilaisuudesta tulisi hieman lämpimämpi ja henkilökohtaisempi. Saas nähä mitä herra vastaa.

Tänään kävin koemeikissä ja tunsin itteni tosi hemmotelluksi. Olin varannu meikin paikasta jossa samaan hintaan sisälty kasvojen kuorinta, koemeikki ja häämeikki. Tuntu hyvältä maata peittojen alla lämpimässä toisen hoitaessa mun kasvoja. Palvelu oli muutenkin ystävällistä ja meikistä tuli just sellanen ku olin toivonu, vaikkakaan mulla ei ollu suuria suunnitelmia ja ajatuksia häämeikin suhteen.

Huomenna poika lähtee aikasin aamulla luokkaretkelle, yhden yön vaellusreissulle. Maisemat siellä päin on ihan huikeita ja reissusta tulee varmasti aivan mahtava! Käyn huomenna saattamassa pojan koululle ja sitt olis se lääkärin haastattelu siitä ryhmäjutusta. Ei huvittais... Se traumaterapeutti oli laittanu mulle sähköpostia toissapäivänä, pahoitteli asian viivästymistä ja kertoi ettei suinkaan ole unohtanut meidän sopimusta ja mua. Valviralla on kuulemma isot ruuhkat ja terapeutti ei ole saanut sieltä jotain paperia. Aikoi olla muhun yhteydessä heti kun asia selviää. Ärsyttää ku asiat on niin auki... :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3