shh....

shh....

lauantai 21. helmikuuta 2015

Something to say

Mä oon taas ajatellu kaikenlaista, paljon varmaan sellasta mitä en sais ajatella. Inhottava tuottaa pettymys. :/
Mutt joo...mä miettiin sitä, ett ku sanotaan itsemurhan olevan itsekkäin teko mihin ihminen kykenee...niin kenen arviointiasteikolla tämä on todettu?! Itsekästähän ei oo esim käyttää viimeset eurot tupakkaan huolimatta ett lapsi tarvis ruokaa, eikä itsekkäintä oo sekään jos jätät pienen ja viattoman lapsesi täysin ilman turvaa ja huolenpitoa vain koska sinulla on oikeus nauttia elämästä. Ei, itsekästä ei myöskään oo sulkea silmät pahalta koska et halua menettää hienoa ja arvokasta kulissia rauhallisessa asuinympäristössä. Itsekästä ei myöskään oo se, ettet itse uskalla kohdata totuutta vaan katsot muualle. Kaikesta huolimatta on itsekkäintä kun haluat lopettaa kaiken tuskan lopullisesti! Jos muhun sattuu niin eikö mulla sillon kuulus olla oikeus päättää millon en enää jaksa? Haluaisko joku elää mun menneisyyden vaikka pikakelauksella? Juteltas sitten uudelleen.


Toinen asia... Jos saisitte vielä kerran tavata jonkun jo poisnukkuneen ihmisen, niin mitä hälle sanoisitte? Miks ette sanonu sitä sillon ku aikaa vielä oli? Miks ette tehny niitä asioita joita olitte miettiny mutt ette koskaan vaan saanu aikaseksi? Mun ei oo tarkotus kuulostaa ilkeeltä, mä vaan haluan herätellä ja suositella, ett tarttukaa hetkeen, uskaltakaa ja eläkää.



2 kommenttia:

  1. Minun mielestä on loukkaavaa sanoa, että itsemurha on itsekästä. Ihminen voi olla vaikka kuinka epäitsekäs, useat masentuneet ihmiset ovat, koska tietävät millaista on kun sattuu, mutta silti näkee itsemurhan ainoana vaihtoehtona. Itse usein näen itsemurhan helpotuksena muille, koska pääsevät minusta eroon, ja sillä tavallahan tavallaan olen aika epäitsekäs, kun ajattelen muiden etua? Puhut kyllä asiaa. Voimia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla ett joku ees pikkusen ymmärtää kuin pahalta ihmisestä voi tuntua ja kuin paha olo voi olla...kiitos <3

      Poista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3