shh....

shh....

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Vauhdikas mieli unohtaa eikä keskity.

Mulla oli aiemman postauksen aikana mielen päällä vielä joku tärkeä juttu jonka olisin halunnu teille vielä jakaa, mutt kappas vaan; en muista sitä enää! :D Äsken sitten miettiessä huomasin, ett huomenna on taas sen vakauttamisryhmä vuoro ja mä en oo aukassutkaan kansiota jossa meillä on sieltä saatu materiaali ja kotitehtävät. Sanoin sen ääneen beijbelle ja komento kävi... aukasen siis kansion NYT. Piän blogia auki samalla jos vaikka mieleen muistuis se mitä halusin teille kertoa.

Ääähhh...huono motivaatio, ei onnistu. En taaskaan ymmärrä tekstistä mitään! Paljon johtuu mun väsymyksestä ja itkusta kipeistä silmistä, toisaalta taas mieli on niin levoton ja hajanainen etten pysty keskittyyn. Luin materiaalin kyllä läpi, mutt... Haluan tehä tehtävät ihan kunnolla sitten kun mieli on parempi ja oon yleensäkki hereillä. Muistan yhen vetäjistä sanoneen ett "hitaammin pääsee nopeammin perille". Niin yritän nyt ajatella. Haluan uskoa ett kaikelle löytyy oma aikansa ja jos nyt ei oo voimia niin voin hyvällä omallatunnolla tehä sen myöhemmin. Nih.

Ai niin...nyt se asia tuli takas mieleen! Terapeutti ehotti, ett jotta me saatais beijben kans yhteys meijän välille takas sillon ku mä oon "harhoissa", niin meijän kannattas keksiä joku juttu josta beijb tietäis etten mä oo läsnä vaan "mun tilalla" on joku osistani. Beijb on usein sanonu ettei se aina tiiä millon mulla on "älä jumalauta koske-päivä" ja milloin taas janoan huomiota ja hellyyttä, eikä aina tiiä oonko mä omana ittenäni vai jossain menneisyydessä. Se kuulostaa tosi hyvältä idealta ja nyt sitten pitäis keksiä joku juttu. En vaan tiiä mikä... Yks ongelma ainakin tuli mieleen, se ettei se voi ainakaan olla mikään sana sillä etenkin "hullun osan" ollessa paikalla mä jättäisin sen sanomatta. Puhuminen kun ei oo mun vahvuuksia sillon ku voin huonosti...

Täytyy alkaa miettiin...ja painua saunaan. Ja jospa uskaltaisin alkaa nukkuun ilman rauhottavia... (ketä mä yritän jekuttaa?)  :D


2 kommenttia:

  1. "hitaammin pääsee nopeammin perille", onpa hyvin sanottu. Tuon kun oppisi sisäistämään. Mä aina haluaisin asioiden olevan jo valmiita, enkä sitten osaa uppoutua niiden tekemiseen. Ja kun pahimmat kaudet tässä paskasuossa helpottaa, kuvittelen ihan liian helposti olevani jo pinnalla, ja sitten uuvutan itseni vaan äkkiä uudestaan.

    Oliko terapeutilla mitään konkreettista ehdotusta, minkä tyyppinen juttu tuo olisi?
    Mulla tulee jostain syystä vaan mieleen sen Inceptionin hyrrä... :D (oothan nähnyt leffan?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon myös tosi kärsimätön, haluan kaiken nyt ja nopeesti! Haluaisin "parantua" nopeesti jotta pääsisin elämään kuten tavalliset ihmiset. Valitettavasti se ei mee niin. :/ Terapeutti anto esimerkkeinä, ett se vois olla joku koru tai vaate jonka pukisin päälleni ollessani "muualla" tai sitten joku turvasana. Mutt sen mä tiiän etten mä mitään tiettyä sanaa sanois kiusallaankaan. En kyllä osaa päättää mikä se vois olla... pää lyö tyhjää!
      Mulla ei oo hajuakaan kyseisestä leffasta, mutt mielenkiinto heräs joten uskompa ett mun on pakko hankkia se käsiini ja kattoo se. Mikä siinä on homman nimi? :)

      Poista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3