shh....

shh....

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Mitä unet kertoo?

Viime yö meni sohvalla ja ihme kyllä, oon nukkunu koko yön. Jotta ei liian mukavasti menis niin tottakai mä näin taas aivan kamalia unia! Viime yön unissa oltiin jälleen karkumatkalla milloin mistäkin, ja tällä kertaa multa lähti oikea jalka. Ensin se (unessa siis) meni ihan vänkyrälle tappelun seurauksena ja luu törrötti läpi. Lopulta se päätettiin leikata kokonaan pois sillä se vaan hidastais mun etenemistä (mistä mihin?). Leikkasin, tai no, silvoin ja hakkasin jalan poikki sellasella ruosteisella viidakkoveitsellä. Nämä unien teemat siis pysyy yhä samanlaisina ja se on helvetin raskasta. Ei pysty mitenkään ajatella hyvillä mielin nukkumista kun tietää minkälaisissa tunnelmissa yön tulee viettämään. Noiden unien on pakko tarkottaa jotain sillä niin useana yönä peräkkäin oon niitä nähny ja ne oon liian samankaltaisia ollakseen sattumia. Kumpa vaan tietäis mikä. Nytkin stressaan tulevaa yötä jo valmiiksi...missä nukun...saanko unta...montako kertaa herään...kukaa tulee silpomaan ja ketä. Ihanaa.

On jotenki paska olo. Jos oikeen tarkasti mietin niin melkein voisin todeta itsevihan nostelevan päätään. Pitäs saaha sekin vaiennettua...jos jaksais.

Väsymys tähän kaikkeen alkaa palaamaan.


5 kommenttia:

  1. Vierailulla blogissasi. Jospa olisi sellainen nappi josta unet voisi laittaa pois päältä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa :) Niin, kumpa olisi olemassa joku taikanappi josta vois sammutella milloin mitäkin; unet, tunteet jne. Siinä olis jollekkin insinöörille idea!

      Poista
    2. Ois kyllä oikeesti ihanaa jos unet vaan sais pois päältä.

      Poista

Kiitos kun luit ja kuljit hetken kanssani. Arvostan jos jaat myös sanan tai toisenkin <3